Tjenester

Tjenester

Tjenester

Tjenester

EKSKLUSIV KVALITETSTRANSPORT

Vi tilbyr en eksklusiv sjåfør- og limousinservice for dine forretnings- eller personlige turer, møter og arrangementer. Hos oss kan både bedrifts- og privatkunder stole på samme høye servicenivå.

Events

Events

Vi kan håndtere transportbehovet for alle dine gjester på konferanser, arrangementer og møter.

Arrangementer med stort antall deltakere krever god forhåndsorganisering og råd om nødvendig antall limousiner. Vi har vist vår ekspertise på å tilby transport til flere store arrangementer tidligere.

Vi streber alltid etter å yte
enestående service på alle
områder av vår virksomhet.

Transport

Transport

Sjåførene våre henter deg på ønsket plass til et spesifisert tidspunkt fra: Enten hotellet, flyplassen eller togstasjonen, forretnings- eller hjemmeadressen eller et offentlig sted. På Ålesund flyplass ønsker vi deg velkommen på forespørsel allerede ved bagasjeutleveringen. Selvfølgelig hjelper våre høflige sjåfører deg med bagasjen.

Standby

Standby

Du kan bestille tjenesten vår for lengre perioder. Ta kontakt med din personlige sjåfør når du trenger det for den perioden som er avtalt. Du er alltid mobil og fleksibel. Din sjåfør vil tilby råd og assistanse etter ønske.

Sightseeing

Sightseeing

Våre tjenester kan også bestilles for sightseeingturer. Vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle dine individuelle ønsker for en personlig omvisning. På forespørsel kan vi organisere profesjonelle guidede turer.

Våre sjåfører er kjent med området og kjenner alle viktige severdigheter og destinasjoner i Ålesund og omegn.

Mercedes Benz EQS parkert utenfor Storfjord Hotel Ålesund

Gjør en reservasjon

VIP Transport Ålesund
Blindheim Industrivei 4
6020 Ålesund, Norway

Design & kode:
Monica Myklebust

Eksklusiv kvalitetstransport